Benvinguts socis i usuaris del Gimnàs Squash 4! Obrim de nou!

Després de la greu situació sanitaria que ens va obligar a tancar les nostres instal·lacions el dia 14 de Març, us volem comunicar des de la direcció del Gimnàs Squash 4 que a partir del dia 8 de Juny (que entrem a la fase 2) reobrirem les nostres instal·lacions parcialment i amb horari reduït.

El horari serà de Dilluns a Divendres de 17:00h a 21:00h

Començarem obrint les pistes d’squash i la sala de fitness, amb un aforament limitat i amb cita prèvia, junt amb les mesures de seguretat i sempre seguint els protocols de seguretat indicats per les autoritats sanitaries.

Fins que no arribi la Fase 3, No començarem amb les classes dirigides, per tant continuarem amb les CLASSES ONLINE que s’estan fent actualment per les xarxes socials.

Les reserves de pistes i sala de fitness es faràn per telèfon (655 135 399 i 937 889 008) i quan tens una reserva finalment no pots venir, preguem que anul·lis la teva hora perque algú altra la pugui aprofitar.

Consulta totes les mesures de prevenció dins la fase 2 que has de tenir en compte: Mesures per covid-19

SI HO FEM BÉ, TOT SORTIRÀ BÉ!!

ESTEM MOLTAGRAÏTS PER LA CONFIANÇA I TOT EL SOPORT QUE HEM REBUT PER PART VOSTRE, PER QUALSEVOL DUBTE ESTEM A LA VOSTRA DISPOSICIÓ.

SALUTACIONS I ENS VEIEM AVIAT!