Spinning®

És un programa d’entrenament que está basat en el ciclisme i que té com ha finalitat la consecució d’aquells objectius que cada participant es fixi. La seva pràctica regular produeix millores tant a nivell de salut física i mental, com a rendiment esportiu.
Aquestes sessions oscilen entre els 45 i 60 minuts perdent unes 600 calories. La música i un instructor qualificat són elements essencials. És recomanable portar pulsometre.

Aeròbic

Sessió d’intensitat mitja/alta on es combinen les diferents tècniques d’aeròbic amb coreografies d´alt i baix impacte. L´objectiu és millorar la resistència cardiovascular i cremar caloríes.

TRX®

És una forma d’entrenament en suspensió amb el teu mateix pes corporal. El TRX® Suspensió Training, està dissenyat per simplificar una enorme varietat de moviments de l’entrenament total del cos sobre el seu propi pes. L’únic punt de subjecció del TRX® proporciona una combinació ideal de suport i mobilitat per desenvolupar força, equilibri, coordinació, flexibilitat i potència.

Zumba®

És una classe d’acondicionament físic inspirada amb la cultura llatina, on combines música i moviments de balls llatins i internacionals per crear una classe divertida i efectiva. Els moviments de ball amb base aeròbica són passos fàcils de seguir orientats a la zones de glutis, cames, braços, abdominals i el més important: EL COR.

pilates

Pilates

Sistema d’entrenament físic i mental. Reforça i tonifica la musculatura al mateix temps que l’allarga, millora la postura, guanyes flexibilitat i equilibri, és molt important i útil per la prevenció de lesions.

energy pump

Energy Pump

Sessió dirigida que dona múltiples beneficis, sent la part aeròbica de la seva estructura que el converteix en un esport ideal per reduir el greix acumulat i d’aquesta manera desenvolupar la massa muscular, reforçant i millorant les articulacions, així com la postura corporal.

steps

Steps

Una sessió d’intensitat mitja/alta on s’aconsegueix millorar la resistència cardiovascular amb unes coreografies divertides i combinant amb diferents tècniques d´aeròbic, peses,etc.

manteniment

Manteniment

Sessió d’intensitat mitja amb l’objectiu de millorar la condició física general. Treball combinat de tonificació muscular, resistència cardiovascular, estiraments, etc. Recomanada a qui vol posar el seu cos en forma i mantenir-se en bon estat físic.

Arts Marcials

judo

Judo

Aquest art marcial va ser creat pel mestre japonès Jigorō Kanō el 1882, té un món d’avantatges.
Exercita la concentració, la constància i el respecte en vers els altres. La seva pràctica dona confiança i seguretat amb diferents situacions de la vida quotidiana.

Taekwondo

És un art marcial modern transformat en esport olímpic de combat des de l’any 1988, quan va ser introduït com a esport d’exhibició en els Jocs Olímpics.
El taekwondo es destaca per la varietat i espectacularitat de les seves tècniques de puntades. Els exercicis que és treballen, estan encaminats a afavorir la flexibilitat i elasticitat, millorar la seva coordinació i potenciar la forma física en general.

Sipalky

El Sipalki-do és un art marcial d’origen mongol-coreà i significa 18 tècniques de combat (SIP PAL KI) que es practica des de 1759. Do és el camí del coneixement. Per tant, Sipalki-do podria ser definit com el camí del coneixement de les 18 tècniques de lluita.

Horaris de Classes

Pel que fa a les classes dirigides, en breu, s'anunciaran els horaris. Moltes Gràcies!!